Gå till hemsidan och läs mer om Hälsoprogram online, utbildningar, föreläsningar och coachning

Varmt Välkommen till min Blogg

hjärtaJa, då var det äntligen dax att skriva första blogginlägget, lite pirrigt och en bit utanför min comfortzon. Det är klart att de där elaka trollen (läs jantelagen) hoppar upp på axeln och gör sitt för att hålla mig tillbaka. Men icke att de ska få vinna :)))

Jag har så mycket som bubblar i min kropp som jag vill dela med mig av, jag vill dela med mig av mina tankar, erfanheter och kunskaper kring hälsa och personlig utveckling. Jag vill dela med mig av mina egna erfarenheter och vad som händer i min vardag och i mitt jobb där jag jobbar med att öka hälsan, välmående och livskvalité både i privatlivet och på jobbet i form av coachning, utbildning och föreläsningar inom ämnen som just hälsa, personlig utvecklig, och hälsofrämjande ledarskap.

Jag pratar ofta om hur viktigt det är att utmana sig själv och att gå utanför sin egna comfortzon, göra det där läskiga som får hjärtat att slå lite extra. Själv så sätter jag mig ganska ofta där, (ungefär som nu med egen blogg.. pirr igen..) och ofta i just den situationen hör jag mina egna tankar ”vad i hela friden skulle det här vara bra för? vad håller jag på med?” (…tvivel..tvivel..) Kicken efteråt däremot är ju värd allt, känslan av att vara oövervinnelig gör att minnet av tvivlen är som bortlåsta och min egna comfortzon har vidgat sig ytterligare lite till 🙂

så ja.. Här vill jag skriva från mitt hjärta och min önskan är att du vill läsa, interagera, inspirera och även själv bli inspirerad.

Många Kramar från Mig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen