Gå till hemsidan och läs mer om Hälsoprogram online, utbildningar, föreläsningar och coachning

Kurs i Målfokus, hjärnvilja och livsglädje

Målfokus, hjärnvilja & livsglädje

Vill du utveckla din hälsa eller kanske förändra ditt liv men vet inte hur du ska gå tillväga? kanske vet du exakt vad du vill men har utmaningar med att behålla motivationen? Du kanske behöver verktyg för att hantera stress, för att leva ett mer hälsosamt liv, eller helt enkelt för att uppnå en bättre balans i vardagen.

Nu startar jag upp en kurs med 4 fysiska träffar på Skönhetsfabriken i Göteborg. Vi kommer att jobba med att åstadkomma en långsiktig utveckling och förändring.  Tillsammans i gruppen får ni kunskap, inspiration och stöd för att förändra beteenden, stärka motivationen och njuta mer av vardagen.

Kursen bygger på ”learning by doing” vilket innebär att föreläsningar varvas med diskussion och övningar för att omsätta kunskapen i praktiken. Kursen sträcker sig över fyra tillfällen med en och en halv timmes långa träffar, du kan välja mellan att delta i en morgongrupp eller en eftermiddagsgrupp. Innan eller efter kursen har du sedan tillgång till relaxavdelningen med varm källa och bastu.

Upplägg: Fyra gruppträffar på en och en halv timme inklusive 45 minuters individuell coachning som bokas in under kurstiden.

Veckodag: Tisdagar

Datum: 31/1, 7/2, 21/2 & 28/2

Tid: Morgongruppen: 07:30 – 09:00. Eftermiddagsgruppen: 17:30-19:00

Plats:Relaxavdelningen

Pris:  2700 kr

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig nu för att säkra din plats.  Anmäl dig här

Bor du inte i Göteborg och vill ändå vill ta del av innehållet så finns mitt onlineprogram Målfokus, hjärnvilja och livsglädje på Inspireme.se, klicka här så kan du läsa mer

Varmt välkommen!

unnamed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen