Gå till hemsidan och läs mer om Hälsoprogram online, utbildningar, föreläsningar och coachning

En godispåse till dig och barnen

Pappsen hälsade på och säger: ”jag köpte med mig lite godis till dig och barnen” .. Jag ser tyngden i påsen och hinner tänka en och annan lätt skeptisk/irriterad tanke i stil med: ”sååå mycket godis? varför?”

Barnen (ungdomarna) kommer så klart och är nyfikna.. Jag öppnar påsen och där ligger en HEL sida färsk lax och en bit kallrökt lax! Både barnen och jag sken upp med stora leenden. Jag säger då bara det.. Min pappa, känner mig och vet vad jag vill ha <3 Till saken hör att kidzen (barnen, ungdomarna) alltid beställer lax till middag när vi åker till pappsen (morfar) och de vill alltid ha kallrökt lax till frukost när de sover över.. JAG tror att det egentligen inte bara har med laxen att göra utan att det är nån slags kärleksförklaring dem emellan. Morfars lax är alltid godast (och jag är faktiskt rätt grym på fisk!!) Så jag tar emot vår lax, hoppas på att få till den som morfar (?!) och tar framförallt emot hans kärleksförklaring <3 Önskar en en kärleksfull fredag Bild från traningslara.se 20130927-155154.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen